FUNDACIÓN REAL MADRID

REAL MADRID ALAPÍTVÁNY

Az 1997-ben alapított Fundación Real Madrid, vagyis a Real Madrid Alapítvány célja a klub által hirdetett társadalmi, kulturális és sport eszmék széleskörű elterjesztése a világban.
Mindezt elsősorban az öt kontinensen szervezett profi futballképzéseiken és táboraikon keresztül érik el, mely

immár Magyarországra is megérkezett!

RMFC-Krefeld-2015-1-5x1-kicsi.jpg

REAL MADRID CLINICS

A Real Madrid táborokat az iskolai szünetekben szervezi az Alapítvány futballszerető fiúknak és lányoknak. Az 5 napos, hétfőtől péntekig tartó táborok során összesen 10, a Real Madrid Utánpótlás Akadémiája által meghatározott szakmai irányvonalakra épülő edzésen vesznek részt a gyerekek.

Őszi táborunk a Mindenszentek napja miatt csak 4 napig tart, de a nyári szünetben is lesz Real Madrid Clinics Magyarország, és akkor már 5 napra és több helyszínre készüljetek!

EDZÉSEK

​​Őszi táborunkban 8, a híres Real Madrid Utánpótlás Akadémia által kidolgozott edzés vár Rád. Az edzői gárdát a spanyol akadémiáról érkező, magasan képzett, profi tréner fogja vezetni, segítségére magyar edzőkollégák lesznek.
Az edzők folyamatos kihívások elé állítanak, folyamatosan bátorítanak majd, mindeközben a legújabb trendeknek megfelelő edzésmódokat, játékszemléletet és elméletet igyekeznek átadni Neked.

KÉT SZUPERSZTÁR NAGYKÖVET

A világ egyik legnépszerűbb klubja rendkívül büszke rá, hogy két jelenlegi játékosuk, a világsztár Garteh Bale és Toni Kroos elvállalta a Real Madrid Clinics nagyköveti szerepét. Világhírnevük hozzájárul az Alapítvány sikereihez.


Toni Kroos így vallott a felkérésről:

"Ami a pályán kívül a legfontosabb számomra, az a hitelesség és a képesség, hogy változtatni tudjak. Ez természetesen vonatkozik a társadalmi elkötelezettségekre és a fiatalokkal való munkára is. A Clinics egy nagyszerű projekt, és nagyon örülök, hogy képviselhetem őket - különösen a hazámban. Az a tény, hogy az arcom nem jelenik meg mindenhol, és csak a számomra kiemelten fontos eseményekre, felkérésekre mondok igent, önmagában igazolja, hogy ez a kezdeményezés, és ezek a táborok nagyon közel állnak a szívemhez.”

Toni Kroos

Gareth Bale

“A Real Madridnál olyan alapvető értékeket adunk át a gyerekeknek már kis kortól, amik segítik őket, hogy érett felnőttekké és játékosokká váljanak."

Dani Carvajal, Real Madrid
 

A Real Madrid jobb hátvédje, Dani Carvajal egyszer azt nyilatkozta, hogy hisz abban, hogy a Real Madrid Utánpótlás Akadémia világvezető utánpótlás bázis, mert az ott töltött évei alatt a többi gyerekhez hasonlóan ő is magába szívta az alapvető társadalmi értékeket.
Az alapítvány meggyőződése, hogy ez - a társadalmi értékeken alapuló nevelés – fontos szerepet játszik abban, hogy komplex futballjátékosokat neveljenek, vagyis a tudást és a karaktert is megtalálják a játékosban. A Real Madrid ugyanis azt vallja, hogy egy jó futballistának nem csak tehetsége, de megfelelő karaktere is van.

A KLUB ÁLTAL KÉPVISELT ÉRTÉKEK

frm-clinics-values-abra.jpg

A Királyi Gárda különleges varázsa egyedülálló lehetőséget ad ahhoz, hogy a gyerekekhez eljusson a klub üzenete – egyszerűen csak meghallanak és befogadnak mindent, amit az edzők mondanak nekik. A szakemberek persze tudják, hogy ez egyúttal nagy felelősség is. Ám azt is tudják, hogy a mindössze a néhány együtt töltött nap során egy jobb irányvonalat tudnak mutatni a fiataloknak, és ki tudják szélesíteni a látókörüket. A gyerekeknek meg kell érteniük – és meg is értik – hogy a futballban fontos a tisztelet és a csapatjáték. Képesnek kell lenniük győzni, de veszíteni is, és törekedni kell a játék szeretetére, élvezetére.

Stefan Kohfal, FRMC Igazgató