Search
  • Brigi Arëna

Kancellár, igazgató, tévé stáb - vendégeket fogadtunk táborunkban

Az első Real Madrid Clinics Magyarország második napja nagyon mozgalmas volt. Több illusztris Vendéget is fogadtunk, jártak nálunk a média képviselői, és a Szülőknek szóló előadás is ezen a napon került megrendezésre.

A kép bal szélén a spanyol kancellár úr, Javiér Sagastizabal, középen Andrés Muntaner, a Real Madrid Alapítvány Clinics Program Menedzsere, mellette Víctor López Pacheco, a Real MAdrid Alapítvány edzője, és a jobb szélen Bodon Péter, társszervezőnk, a Bodon FC elnöke

Rögtön a nap elején köszönthettük Andrés Muntaner Borrajot, a Real Madrid Campus&Clinics Programokért felelős igazgatóját, aki azért jött hazánkba, hogy megnézze az első Real Madrid Clinics Magyarország helyszínét, és tájékozódjon a körülményekről, programokról.

Andrés nagyon elégedett volt, és örömmel látta a gyerekek lelkesedését.


A délelőtt folyamán a Spanyol Nagykövetség kancellárja, Javier Sagastizabal is meglátogatott minket, és szintén a gyerekek öröme volt az első, ami megragadta a figyelmét.

A délelőtti edzésünket végig kísérte a Spíler TV csapata, akik társszervezőnk, a Bodon FC műsorához készítettek riportokat és felvételeket, de forgatott nálunk a Buda Környéki Televízió is.


Délután a gyerekekhez érkezett Gyertyánági András, a Pena Madridista Húngara, vagyis a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület alelnöke, aki mesélt a szurkolói klub életéről, sok-sok fényképet mutatott, sőt egy játékkal és nyereményekkel is készült!


A gyerekek után a Szülők töltötték meg Aerobik termünket, és hallgatták meg spanyol vezetőedzőnk, Víctor López előadását a Real Madrid Alapítvány működéséről, elveiről, szemléletéről, a Real Madridnál folyó szakmai munkáról.


A mozgalmas nap után persze jött a folytatás, szerdán és csütörtökön további edzések, programok vártak a gyerekekre. A hét összefoglaló videójával hamarosan jelentkezünk.