Search
  • Brigi Arëna

Bemutatjuk társszervezőnket, a BODON FC-t

Az ARËNA és a BODON FC között akkor fonódott szorosabbra az együttműködés, amikor a Pétervásárán székelő egyesület Törökbálintot választotta újabb otthonául.

(balról jobbra) Bodon Péter, a klub elnöke, Rabóczki Balázs, a törökbálinti szekció vezetője és Keller József, szakmai tanácsadó

A klub a helyi utánpótlásképző egyesület, a Törökbálinti Focisuli utódjaként működik az ARËNÁBAN, lehetőséget biztosítva a volt focisulis és a hozzájuk már azóta is folyamatosan csatlakozó gyerekeknek a minőségi futballképzésre.

A 2009-ben alapított pétervásárai székhelyű Bodon FC az utánpótlás terén magasan kiveszi a részét a megyei futball világában.
"A jóban, amit teszek, a ti jóságotok is benne van." Így hangzik a klub elnökének, Bodon Péternek a mottója.

A klub több száz gyereket/fiatalt foglalkoztat és támogat a labdarúgás, a futsal és a strandlabdarúgás korosztályos bajnokságaiban.

A Bozsik program keretein belül már a legkisebb korosztálytól elkezdődik a futball megszerettetése és nevelése. A munkát segíti Keller József az egykori válogatott játékos, aki a klub szakmai tanácsadója (és aki 1995-ben a Ferencváros színeiben játszott a Real Madrid ellen is), valamint utánpótlás vezetőedzőként a korábbi válogatott kapus, Rabóczki Balázs is.

TÖBB HELYSZÍNEN, TÖBB KOROSZTÁLYBAN, TÖBB BAJNOKSÁGBAN A klub Pétervásárán kívül több helyszínen (Domolszló, Törökbálint és Budapest) is képviselteti magát nem csak utánpótlás, hanem felnőtt férfi, és női korosztályban is.

A Bodon FC felnőtt szinten is jelen van, és nem csak megyei, hanem országos szinten is, hiszen a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga első osztályában egy meghatározó csapatnak számít, pont úgymint az egyetemi futsal bajnokságban. Női csapatuk a női futsal bajnokságban indul. És, hogy a sornak még ne legyen vége, a foci melett a futókra is gondolt az elnök úr, a Bodon FC-ben ugyanis futó szakosztály is működik.


JÓTÉKONYSÁGBÓL JELES

A sport mellett, az egyesület életében az indulástól kezdve fontos a jótékonykodás, így a Bodon FC évek óta több jótékonysági esemény főtámogatója. Csapatukban több ismert személy is sportol: Hajdú Péter, Keller József, Lisztes Krisztián, Telek András, Loran Barnabás Trabarna, Orosz György, Rekop György, akikkel különböző jótékonysági tornákon rendszeresen találkozhat a közönség.