JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

Táborainkba 9-14 éves fociszerető fiúk és lányok jelentkezését várjuk. Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet (katt. a lenti gombra vagy fent a JELENTKEZZ menüpontra). A jelentkezés átirányít a www.azarena.hu honlapaloldalára, ahol a jelentkezési lapot a Szülőnek/Gondviselőnek kell kitöltenie.
 

A jelentkezési lap elküldése előtt kérjük, mindenképpen olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket és a Házirendet! A jelentkezés egyúttal ezek elfogadását is jelenti!

Mivel 18 éven aluli gyermekek jelentkezését várjuk, a Szülőre/Kapcsolattartóra vonatkozó adatok kitöltése minden esetben kötelező! A kért adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelési irányelveink megfelelnek a 2018. május 25 -én életbe lépett GDPR szabályozásnak. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatjátok.

A jelentkezéssel Szülőként, törvényes képviselőként hozzájárulásotokat adjátok a gyermeketekről készült fényképeknek és/vagy videóknak az ARËNA Törökbálint és a Bodon FC által kezelt honlapokon, illetve közösségi oldalakon való közzétételéhez.


A “KÖTELEZŐ”-ként megjelölt mezők nem maradhatnak üresen!

A regisztráció sikerességéről a kitöltés végén egy ezt megerősítő üzenet jelenik meg, és azonnali visszaigazoló e-mailt is kaptok a regisztráció során megadott e-mail címre. Kérjük, fokozottan figyeljetek az e-mail cím helyes beírására, ellenkező esetben nem kapjátok meg a visszaigazoló e-mailt, és a további  információkat.

Kérjük, hogy a méretválasztásnál is legyetek körültekintőek, mert nem áll módunkban felszerelést cserélni. A helyes méretválasztáshoz segítséget nyújthat az ADIDAS mérettáblázat, mely a jelentkezési lapnál, illetve ITT is megtekinthető.
 

A jelentkezéssel kapcsolatos esetleges kérdéseitekre nagy eséllyel választ találtok a Gyakori kérdések között, kérjük nézzetek szét ott! Amennyiben nem találtatok választ, írjatok vagy hívjatok minket elérhetőségeinken!

INFORMÁCIÓK A FIZETÉSHEZ:

A tábor árának kiegyenlítésére az alábbi fizetési módok és lehetőségek állnak rendelkezésetekre:

1. fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján

2. fizetés egy összegben, előre utalással a Bodon FC bankszámlájára

Más fizetési módra NINCS lehetőség!
 

Részvételi díj: 60.000 Ft/fő

A fizetésnek mindkét esetben a jelentkezéstől számított 5 napon belül kell megtörténnie. Az október 15-e után jelentkezőknek október 20. 23:59 a végső határidő.

Személyes fizetés esetén a tábor ellenértékét az ARËNA Törökbálint Recepcióján kell befizetnetek. Nyitva tartás: H-P 6:30-23:00, Szo-V 7:30-20:00.

Átutalás esetére:

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett neve: Bodon Péter Futball Club Egyesület

Számlaszám: 11739085-20006204
A közleménybe kérjük az FRM2019 kódot + a gyermek nevét beírni!

A befizetésről a számlát a tábor első napján adjuk át.

Lehetőség van egy utalással több gyermek részételi díját is befizetni, ez esetben azonban kérjük az FRM2019 kód mellett az összes gyermek nevét beírni a közlemény rovatba!

Amennyiben a tábor részvételi díjának befizetése nem történik meg a fizetési határidőig, a jelentkezést semmisnek tekintjük és töröljük!

Bankkártyás fizetésre sem online sem a helyszínen nincs lehetőség, illetve SZÉP-Kártyát sem tudunk elfogadni.
 

AMENNYIBEN A JELENTKEZÉS A TÁBOR ELSŐ NAPJÁT MEGELŐZŐ 1 HÉTEN BELÜL TÖRTÉNIK, ÚGY EGY KÜLÖN E-MAILBEN JELZETT FIZETÉSI HATÁRIDŐ A MÉRVADÓ!

​LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

A Real Madrid Alapítvány által alkalmazott eljárások ránk is érvényesek, így a teljes részvételi díj visszafizetésére sajnos semmilyen esetben nincs lehetőség.

A lemondás utolsó határideje 2019. október 20. 23:59

2019. október 21-ig történő lemondás esetén a tábor árának 50%-át tudjuk visszafizetni.

​A 2019. október 21. 0:00 után beérkezett lemondások esetén a befizetett részvételi díjat már nem áll módunkban visszafizetni.

Lemondás esetén, a gyermeknek készült felszerelés a tábor ideje alatt személyesen, a helyszínen átvehető.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni, a számára kiadott felszerelést azonban a gyermek megtarthatja.
A táborban való részvétel lemondása kizárólag írásban lehetséges a jelentkezes@frmclinicshungary.hu e-mail címen. A lemondást szintén írásban visszaigazoljuk.