GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdésed van? Nézz körül itt, a GYIK-ben, hátha megtalálod a választ! Ha nem, írj nekünk, vagy hívj minket! Elérhetőségeinket ld. a KAPCSOLAT menüpontban.

Hogyan lehet jelentkezni a táborba?


Jelentkezni kizárólag az frmclinicshungary.hu honlapon keresztül, az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. (A jelentkezési lap egy átirányítás után a www.azarena.hu aloldalára mutat majd.) Jelentkezéskor kérjük különös gonddal írd be az e-mail címedet, mert annak elírása esetén nem kapod meg a visszaigazoló e-mailt, és a további információkat.
Mit tartalmaz az ár?


A tábor ára magában foglalja:
- napi két edzést a Real Madrid Utánpótlás Akadémia edzéselvei szerint, a spanyol alapítványtól érkező edző irányításával,
- egy teljes Fundación Real Madrid ADIDAS edzésfelszerelést (mez, nadrág, sportszár), - egy ADIDAS TANGO GLIDER focilabdát, amivel a gyermek a táborban edzeni fog, (az edzésfelszerelés és a labda a tábor végén, csütörtök délután hazavihető)
- meleg ebédet,
- balesetbiztosítást - egy, a spanyol vezetőedző által, a szülőknek és gyerekeknek tartandó (angol nyelvű) előadáson való részvételt
-a tábor utolsó napján záróünnepséget (melyre a szülőket is várjuk)
-oklevelet
Milyen szintű futballképzést kapnak a gyerekek a táborban?


A Real Madrid Alapítvány szemlélete szerint a klub különleges varázsa óriási lehetőséget ad arra, hogy üzeneteik eljussanak a gyerekekhez – egyszerűen csak meghallanak és befogadnak mindent, amit az edzők mondanak nekik. A szakemberek persze tudják, hogy ez egyúttal nagy felelősség is. Ám azt is tudják, hogy a mindössze néhány együtt töltött nap során is egy új, jobb irányvonalat tudnak mutatni a fiataloknak, ki tudják szélesíteni a látókörüket. A gyerekek pedig befogadják az új impulzusokat, információkat. A táborban természetesen magas szintű edzésekben részesülnek a gyerekek a legmodernebb edzésfilozófiákkal és eszközökkel találkozhatnak, de mindemellett a tiszteletre és a csapatjáték fontosságára is tanítják őket.
Nézhetik a Szülők az edzéseket? Ott kell lenniük a Szülőknek?


Az ARËNA mindenki számára nyitott hely, így természetesen a Szülőket is szívesen látjuk, a jelenlétük azonban nem kötelező. Az utolsó napon záróünnepséget tartunk, erre örömmel várunk viszont minden Szülőt, Családtagot!
Le lehet mondani a táborban való részvételt? És lemondás esetén visszakapjuk a tábor árát?


A Real Madrid Alapítvány által alkalmazott eljárások ránk is érvényesek, így a teljes részvételi díj visszafizetésére semmilyen esetben nincs lehetőség. 2019. október 21-ig történő lemondás esetén a tábor árának 50%-át tudjuk visszafizetni. A lemondás utolsó határideje 2019. október 20. 23:59 A 2019. október 21. 0:00 után beérkezett lemondások esetén a befizetett részvételi díjat már nem áll módunkban visszafizetni. Lemondás esetén, az egyéni feliratozású mez a tábor ideje alatt személyesen, a helyszínen átvehető.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni, a számára kiadott felszerelést azonban megtarthatja.
A táborban való részvétel lemondása kizárólag írásban lehetséges az jelentkezes@frmclinicshungary.hu e-mail címen. A lemondást szintén írásban visszaigazoljuk.
Mik a jelentkezés és fizetés feltételei?


A jelentkezési és fizetési feltételeket részletesen ITT olvashatod el!
Mi a jelentkezési határidő?


A jelentkezésre a maximális létszám eléréséig, de legkésőbb 2019. október 20. 23:59-ig van lehetőség. Amennyiben a maximális létszámot elérjük a jelentkezési határidő előtt, a további jelentkezők várólistára kerülnek, és esetleges visszamondás esetén a jelentkezésük beérkezésének sorrendjében kiértesítésre kerülnek. !!!!! A TÖBB NAPIG TARTÓ TECHNIKAI PROBLÉMA MIATT A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐT OKTÓBER 23. 23:59-IG MEGHOSSZABBÍTOTTUK! A JELENTKEZÉSSEL EGYÜTT A FIZETÉSI HATÁRIDŐ IS UGYANERRE MÓDOSULT!!!!!
Van várólista a jelentezésnél?


Amennyiben a jelenkezési határidő előtt megtelik a tábor, a további jelentkezők várólistára kerülnek, és esetleges visszamondás esetén a jelentkezésük beérkezésének sorrendjében kiértesítésre kerülnek. A várólistára kerülés tényéről a jelentkezőt emailben értesítjük.
Beregisztrálhatom más gyermekét a táborba?


Igen, minden további nélkül, ám természetesen csak a szülő/gondviselő hozzájárulásával, a regisztrációkor pedig egy olyan email címet adj meg, ami eljut az érintett gyermek szülőjéhez/gondviselőjéhez.
Honnan tudom, hogy a jelentkezés sikeres volt-e és a gyermekem helyet kap a táborban?


A regisztráció elküldése után azonnali válaszüzenet jelenik meg a képernyőn, és a regisztrációnál megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló email kerül kiküldésre. A visszaigazoló e-mailben a regisztrációkor megadott adatok mellett további, a befizetéssel kapcsolatos információk is fel vannak tüntetve, kérjük, hogy figyelmesen nézd át a levelet! A jelentkezés a tábor részvételi díjának befizetésével válik véglegesen elfogadottá! A fizetésre a jelentkezéstől számítva 5 nap áll rendelkezésedre, október 15-e után beérkezett jelentkezések esetén a végső fizetési határidő október 20. 23:59. Fontos, hogy a regisztrációkor helyes email címet adj meg, ellenkező esetben a visszaigazoló emailt, és az esetleges, további információkat nem kapod meg!
A szállás is biztosított a táborban?


Nem, táborunk napközis tábor, hétfőtől csütörtökig, 9:00-16:00-ig tart. A szállást magatoknak kell megoldani. A városban több panzió is működik, érdemes akár náluk is érdeklődni.
A gyermekem nem focizik egyesületi szinten, akkor is jelentkezhet a táborba?


Természetesen! Ha megvan benne a kedv, elszántság és kitartás, hogy részt vegyen 8 intenzív edzésen, akkor minden további nélkül ott a helye a táborban!:-)
A gyermekem allergiás bizonyos ételekre. Kérhető külön menü neki?


A jelentkezési lap kitöltésekor lehetőség van megírni az étel/ital/gyógyszer allergiákat, itt kell feltüntetni azt is, ha van olyan étel, amit a gyermek nem ehet, esetleg speciális étrend alapján étkezik. Ezen kéréseket továbbítjuk a partner étterem felé, és igyekszünk számukra alternatív ételt biztosítani. A "nem kedvenc ételek" kategóriája azonban nem tartozik az elfogadható allergének körébe. Partnerünk a gyerekek által leginkább kedvelt ételekből állítja össze a heti menüt, így bízunk benne, hogy gyermeked is jól lakik majd nálunk.
Túl későn láttam meg, hogy van ez a tábor. Beregisztrálhatom a gyermekemet a jelentkezési határidő lejárta után?


A jelentkezési határidő lejárta után érdemes telefonon érdeklődni, hogy vannak-e még szabad helyek. Amennyiben már elértük a maximális létszámot, csak várólistára kerülési lehetőség van. Esetleges visszamondás esetén a várólistás jelentkezőket regisztrációjuk beérkezése sorrendjében értesítjük ki.
Törlődik a jelentkezésem, ha elfelejtem befizetni a részvételi díjat?


A határidő betartása bármely fizetési mód választása esetén kötelező, ellenkező esetben töröljük a jelentkezést, és a gyermek nem vehet részt a táborban, ha nincs befizetve a részvételi díja. A várólistára került jelentkezőkkel egyedi fizetési határidőben állapodunk meg.
Van testvérkedvezmény?


Táborunk árát a lehető legkedvezőbbre kalkuláltuk ki, így sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni belőle. A jó hír viszont az, hogy a tábor részvételi díjának befizetésével egyúttal jótékonysági felajánlást is tesztek, mivel a Real Madrid Clinics non-profit alapon működik, és minden, az összes költségen túl fennmaradó bevételt a Real Madrid Alapítvány jótékonysági célokra költ szerte a világban.
Milyen a felszerelés, amit kapnak a gyerekek?


A tábor ára magában foglalja az ADIDAS felszereléseket. A gyerekek eredeti, névre szólóan feliratozott Adidas Entrada 18 mezt, valamint fehér ADIDAS nadrágot és sportszárat kapnak. A mez és nadrág a Real Madrid Alapítvány arany logójával logózott. A felszereléshez jár még egy eredeti Adidas Tango Glider labda is. A felszereléseket a gyerekek a tábor végén hazavihetik. A mezek egyéni feliratozásához (saját név+ maximum kétjegyű szám) az infókat a jelentkezési lap kitöltésekor kell megadni! A megfelelő méret kiválasztásához az alábbi mérettáblázat nyújt segítséget. Kérjük, a méretkiválasztásnál legyetek körültekintőek, mert cserére nem lesz lehetőség! Ha bizonytalanok vagytok, javasoljuk inkább egy számmal nagyobb méret bejelölését. A felszereléseket a tábor első napján kapják meg a gyerekek. Elveszett, sérült felszereléseket nem áll módunkban pótolni/cserélni, ezért kérjük, a gyerekek nagyon vigyázzanak a ruhájukra, labdájukra.
Mikor kapják meg a gyerekek a felszereléseket?


A felszereléseket a tábor első napján kapják meg a gyerekek.
A gyermekem nagyon szeretne a barátjával/testvérével egy csoportba kerülni. Megoldható ez?


A gyerekeket az edzők fogják csoportokra osztani az első napon. Természetesen lehet nekik jelezni az ilyen kéréseket, és amennyiben tudják, figyelembe is fogják venni, de ezt előre 100% biztonsággal nem tudjuk megígérni.
Van átöltözési, zuhanyzási lehetőség a táborban?


Tapasztalataink alapján a gyerekek a pályák mellett, vagy a közösségi terünkön öltöznek át, és az edzések között nem szoktak lefürödni. A lehetőség azonban megvan, ám felnőtt felügyeletet az öltözőkben/zuhanyzókban nem áll módunkban biztosítani! Táborozó gyerekeknek öltözőszekrény kulcsot szintén nem áll módunkban biztosítani.
Több gyermeket is beregisztrálhatok a táborba?


Igen, minden további nélkül, de minden gyermeknek külön jelentkezési lapot kell kitölteni.
Milyen e-mail címen írjak, ha kérdésem van?


A Real Madrid Clinics Magyarország két e-mail címet használ: 1. jelentkezes@frmclinicshungary.hu - erre érkeznek a regisztrációk, és ezen keresztül történhet a lemondás is, valamint a minden jelentkezőnek írandó információs levelek kiküldése is automatikusan erről történik. 2. info@frmclinicshungary.hu -erre az e-mail címre várjuk kérdéseidet, illetve az esetleges adatváltozások bejelentését.
Nem kaptam visszaigazoló e-mailt, mi a teendő?


Előfordulhat, hogy a spam mappába került a levél, nézd meg ott is, majd mentsd el az e-mail címünket, hogy a további értesítéseket biztosan a beérkező üzenetek között találd. Ha a spam mappában sem találod a levelet, valószínűleg hibás e-mail címet adtál meg. Ez esetben kérjük, a jelentkezes@frmclinicshungary.hu címre írj nekünk, hogy utána tudjunk nézni, beérkezett-e a jelentkezés, és ki tudjuk küldeni neked manuálisan a visszaigazoló e-mailt.
Ha gyermekemnek betegség miatt egy napot ki kell hagynia, utána a többi napon részt vehet a táborban?


Amennyiben a tábor ideje alatt megsérül vagy lebetegszik a gyermek, de gyorsan meggyógyul, visszatérhet a hátralévő napokra, de csak orvosi engedéllyel, igazolással. Arra a nap(ok)ra azonban, amikor betegség/sérülés/egyéb okok miatt hiányzott a gyermek, a részvételi díjat részarányosan sem áll módunkban visszafizetni. A táborból való hiányzást minden esetben kérjük jelezzétek a 06/30 585 7806-os telefonszámon, vagy a jelentkezes@frmclinicshungary.hu e-mail címen.
Hány éves gyerekeknek szól ez a tábor?


A Real Madrid Alapítvány jellemzően 7-14 éves korosztályú gyerekeknek tart táborokat, de országonként lehetnek eltérések. A mi első, őszi táborunk is kivételt képez, hozzánk most ugyanis csak 9-14 éves gyerekek jelentkezhetnek, a 2020-as nyári táborba már várhatóan a 7-14 éves korhatár lesz ránk is érvényes.
Van lehetőség részletfizetésre?


A bevezető, őszi Clinics esetében a regisztrációs időszak rövidsége miatt nincs lehetőség részletfizetésre, a tábor ára csak egyösszegű készpénzes vagy átutalásos befizetéssel egyenlíthető ki.
Mi lesz a tábor menetrendje?


Táborunk a "tipikus" napközis rendszerben zajlik majd, vagyis körülbelül a 8:00-16:00-ig menetrendre kell számítani. Amennyiben munka miatt korábban tudjátok hozni a gyerekeket, az ARENA 6:30-tól nyitva van, felnőtt személyzet lesz itt, az edzők azonban csak 8:00-tól érkeznek. Az első edzés várhatóan 9:30-kor kezdődik, tehát 8:30, legkésőbb 9:00-ig ráérnek megérkezni a gyerekek. A délutáni program 15:30-16:00-ig tart, ha nem értek oda addig, semmi gond, szintén elmondható, hogy lesz felnőtt személyzet az ARENÁBAN. Ők ugyan nem tudna folyamatos felügyeletet biztosítani egyéb munkaköri kötelességeik miatt, de nekik mindig szoktuk jelezni, ha vannak táboros gyerekek, akik a táboridőn től maradnak még az ARENÁBAN.