Általános Szerződési Feltételek

AZ ARËNA TÖRÖKBÁLINT ÉS A BODON FC ÁLTAL SZERVEZETT REAL MADRID CLINICS MAGYARORSZÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI:


AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA:

ARËNA TÖRÖKBÁLINT ÉS A BODON FC KÖZÖS SZERVEZÉSÉBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ REAL MADRID CLINICS MAGYARORSZÁG ŐSZI FOCITÁBOR 2019. OKTÓBER 28-31. KÖZÖTT


RÉSZVÉTELI JOGOSULTSÁG
A táborban 9 és 14 év közötti fiúk és lányok vehetnek részt.
A részvételnek nem feltétele, hogy a jelentkező valamely sportegyesület igazolt játékosa legyen, és nem kell meghatározott szinten a sportot már ismernie.
A jelentkezés nem garantálja a részvételt. Amennyiben a résztvevők száma már az előírt maximumot meghaladta, úgy a jelentkezés várólistára kerül. Az esetlegesen lemondott helyekre a várólistáról a jelentkezések időrendi sorrendjében tesszük át a jelentkezőket. A tábor csak egy meghatározott minimum létszám esetén kerül megrendezésre, amennyiben a létszám ezt a szintet nem éri el, a rendezvény törlésre kerül, és a már korábban befizetett összegeket visszafizetjük. A jelentkező általi lemondás feltételeit ld. a GYIK-ben.


JELENTKEZÉS
Jelentkezést és kitöltött jelentkezési lapot csak szülő, illetve nevelésre jogosult személy adhat le. A jelentkezéssel a szülő, illetve nevelésre jogosult személy elfogadja jelen ÁSZF-t, az ARËNA Törökbálint Házirendjében foglaltakat, valamint vállalja, hogy a tábor részvételi díját a megjelölt fizetési feltételek mellett kiegyenlíti! A jelentkezési lapot online lehet leadni az azarena.hu/real-madrid-clinics-magyarorszag-jelentkezes oldalon található online űrlap kitöltésével. Amennyiben a részvételi díj nem kerül befizetésre a megadott határidőn belül (a Fizetési Feltételeket ld. a tábor leírásánál), a jelentkezés érvénytelenné válik, és a résztvevő törlésre kerül a részvételi listáról.

 

VISSZALÉPÉS, MEG NEM JELENÉS, LEMONDÁS
A befizetett részvételi díjat teljes egészében visszatéríteni semmilyen esetben nem áll módunkban.

Amennyiben a résztvevő a táborban nem jelenik meg, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni, de ilyen esetben, a gyermeknek készített egyéni feliratozású mez a tábor ideje alatt a helyszínen személyesen átvehető.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni, a számára kiadott felszerelést azonban megtarthatja.

A tábor kezdete előtti lemondások:
A 2019. október 20. 23:59-ig kizárólag írásban, a jelentkezes@frmclinicshungary.hu e-mail címre beérkezett lemondás esetén a részvételi díj 50%-át tudjuk visszafizetni.
A 2019. október 21. 0:00 után kizárólag írásban, a jelentkezes@frmclinicshungary.hu e-mail címre beérkezett lemondás esetén a részvételi díjat már nem áll módunkban visszafizetni.

A lemondást szintén írásban visszaigazoljuk.


RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
Minden résztvevő köteles a mindenkori edző utasítása szerint a rendet betartani és a sportfeladatokat véghez vinni, a fair play szellemében játszani a pályákon belül és azokon kívül is. Kérjük a szülőket/gondviselőket, hogy hívják fel a gyermekük figyelmét a sportszerű magatartásra, a szabálytalan és sportszerűtlen viselkedés mellőzésére mind az edzések, mind a tábor teljes időtartama alatt. A szabályok ismétlődően be nem tartása, vagy másnak szándékosan történő sérülés okozása esetén a résztvevő a táborból kizárható. Kizárás esetén a szülők kötelesek a résztevőt azonnali hatállyal a táborból elvinni. Kizárás esetén a részvételi díj időarányosan sem jár vissza.

A jelentkezéssel a résztvevő, szülő, nevelésre jogosult kijelenti, hogy a résztvevő egészséges, sportfeladatokkal terhelhető, betegségben nem szenved. Amennyiben ezen állításokban a jelentkezés és a tábor kezdete között változás következik be, haladéktalanul értesíteni kell a Real Madrid Clinics Magyarország szervezőit az info@frmclinicshungary.hu e-mail címen vagy a +36 30 585 7806-os telefonszámon. A táborban való részvételhez elengedhetetlen a Szülői Nyilatkozat kitöltése és bemutatása, mely nyilatkozat letölthető honlapunkról a tábor leírásánál.

A jelentkezéssel a résztvevő, szülő, nevelésre jogosult kijelenti, hogy kisebb sportsérüléseket a tábor edzői elláthatnak, illetve, hogy a gyermek a szülő/gondviselő/evelő saját felelősségére vesz részt a táborban, és tudomásul veszi, hogy a sporttábor magában hordozza a sérülésveszélyt.
 

Jelen ÁSZF Az ARËNA Házirendjével együtt érvényes. A Házirend elolvasható ITT.